tag:blogger.com,1999:blog-7665250576377705591.post7344332930640669902..comments2023-05-03T14:41:56.105+03:00Comments on The paranoid is never entirely mistaken.: Оризови питчици със сирене и маслиниGalkahttp://www.blogger.com/profile/15657752195518625024noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7665250576377705591.post-44953166666920704812016-02-14T10:43:00.507+02:002016-02-14T10:43:00.507+02:00Пепи, много са вкусни. Аз се влюбих в коричката, з...Пепи, много са вкусни. Аз се влюбих в коричката, защото това ми е най-любимата част от хляба и хлебните изделия. На мен са ми и леко странни като консистенция. Не стават пухкави както от другите брашна предвид особеността на оризовото брашно, но нарочно снимах отхапано за да се види, че всъщност си е изпечено и не е глетаво. Обаче понеже само аз си ги ям ще трябва да правя половин доза. Да ти кажа на другия ден не ми харесаха, стават твърди при престояване. <br />Като са топли са най-вкусни. <br />Но това количество е идеално за едно семейство. <br />Galkahttps://www.blogger.com/profile/15657752195518625024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7665250576377705591.post-14438339650992522162016-02-14T00:48:20.190+02:002016-02-14T00:48:20.190+02:00Ех да бях попаднала преди месеци на тази рецепта :...Ех да бях попаднала преди месеци на тази рецепта :) Имах оризово брашно, което се чудих какво да правя, но вече замина. Сега с удоволствие ще си взема нов пакет и ще ги опитаме - няма начин да не ни харесат, щом са със сиренце. <br />pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.com