Това е едно не много красиво на вид хапване, но както открих преди малко - страааашно вкусно. Идеята видях от youtube канала на Радостин Кузманов. Проядох риба тон съвсем наскоро. Преди това дълги години отказвах дори да я погледна. Разни предразсъдъци остарели. В крайна сметка ми хареса и сега си хапвам от време на време. Това ястие става изключително бързо и наистина е неочаквано вкусно. Това, че се приготвя бързо го прави перфектно за приготвяне сутрин или вечер след работа за храна за в офиса.
Продукти: (за 2 малки тортили) 110 г отцеден червен боб, 60 г риба тон от консерва (една малка консерва), къри, червен пипер или подправки на вкус, 2 малки тортили
В тиганче се загрява червения боб, добавя се рибата тон. Разбърква се добре и се прибавят подправките. Готово е за разпределяне в тортилите.