вторник, май 31, 2011

Шарен омлет



Продукти за 2 омлета: 4 яйца, 1 кисела краставичка, 100 г кашкавал, 2-3 стерилизирани гъбки, 2 парченца бекон, сол ако е необходимо и топено пушено сирене за пълнеж.

Яйцата се разбиват добре. Към тях се прибавят нарязаните на кубчета кашкавал, кисела краставичка и нарязаните на дребно гъби и бекон.

Загрява се тиган намазан с малко масло и се изсипва половината от сместа. Когато се запече от едната страна се обръща и се покрива с топено пушено сирене. като се опече и от долната страна се прегъва и се сервира с настроение и чаша айрян :p

Процедурата се повтаря и с останалата смес :)

0 comments:

Публикуване на коментар