вторник, август 24, 2010
Гофрети със сирене и сметанов сос
Продукти: 2 яйца, 100 г брашно, 150 мл вода, половин пакетче бакпулвер, щипка сол, 2 с.л. настъргано овче сирене, 2 с.л. пармезан, 100 г краве масло
За соса - 100 мл готварска сметана, 50 г пармезан, 2-3 с.л. настъргано овче сирене
Разбиват се маслото с яйцата, добавят си сирената и водата. Бакпулверът, солта и брашното се смесват и се прибавят към останалата смес.
Гофретите се пекат според указанията на гофретника до златисто.
Сметаната се кипва и към нея се добавят сирената. Сервират се поляти със соса.
Да ви е сладко :)
0 comments:
Публикуване на коментар