"Лазаня" с пилешки "кори"


Продукти: 700 г пилешки гърди (обезкостени), десетина печени и обелени червени чушки, 200 г топено сирене, 200 г кашкавал, 200 г готварска сметана, малко брашно, 3 яйца, сол на вкус

Пилешките гърди се нарязват на парчета и се осоляват. Едно яйце се разбива и месото се потапя първо в брашното, след това в яйце. В намаслена тавичка се нарежда половината от месото, отгоре се нареждат кръгчета топено сирене, след това разполовени чушки, върху тях се настъргва малко кашкавал. След това се повтаря процедурата. Накрая се залива със смес от малко брашно, сметаната и 2 яйца + сол на вкус. пече се до готовност и накрая се покрива с кашкавал и се оставя да се зачерви.

Снимки ще има :)

2 коментара:

  1. Галка много вкусно предложение.И изкушяващо да бъде направено.

    ОтговорИзтриване
  2. Дунче, радвам се че ти е допаднало :)

    ОтговорИзтриване