Канелени гофрети


Продукти: 2 яйца, чипка сол, 2-3 супени лъжици мед, 1 с.л. канела, 1 пак. бакпулвер, 1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко, половин пакетче масло (разтопено), 2 ч.ч. брашно

мед и банани за гарниране

масло за намазване на гофретника

Яйцата се разбиват с меда, добавят се маслото, млякото и канелата. Смесваме бакпулвера, щипка сол и брашното и прибавяме към сместа. Разбиваме хубаво.

Загряваме гофретника, преди всяка гофрета се маже с масълце. Гофретите се пекат до зачервяване. Може да се намажат леко с масълце след като се извадят.

Бананите се нарязват на колелца подреждат се върху гофретите и се заливат обилно с мед.

Комбинацията от канела, мед и банани е невероятна!

Ще сложа и снимки :)

0 comments:

Публикуване на коментар