Double Chocolate Chip Cookies




Продукти: 250 г меко масло, 350 г светла кафява захар, ванилия, 2 яйца, 310 г брашно, 60 г тъмно горчиво какао, 1 пак. бакпулвер, щипка сол, 350 г шоколадов чипс или шоколад нарязан на парченца


Маслото и захарта се разбиват на крем. Добавят се яйцата едно по едно, ванилията. Брашното, какаото, солта и бакпулверът се смесват и се прибавят към сместа. Разбърква се добре до хомогенизиране и се добавят парченцата шоколад.
С лъжица се гребва от сместа и се поставя в тавичка покрита с хартия за печене на разстояние една от друга защото сладките са разливат. Пекат се в умерена фурна до готовност.



Източник

0 comments:

Публикуване на коментар