Да ви покажа с какво се разтоварвам сега


Напоследък отново отворих кутията с акварел. Замислих се (а и приятели ми помогнаха да стигна до това прозрение), че рисуването и въобще творенето на нещо би могло много да ми помогне да се чувствам по-добре сега като не съм добре здравословно. И вместо да се сдухвам от всичко, да си повдигам настроението с рисуване. А и е някак глупаво кутията с бои да си стои в шкафа при положение, че съм пръснала толкова пари за това. Освен това докато бях студентка много си мечтаех да имам хубави и качествени акварелни бои, а не можех да си ги позволя и затова ползвах най-евтините, защото имахме няколко пъти в седмицата живопис и щеше да ми излезне златно :D
Сега вече имам мечтаната кутия, а се скътавам.
Тържествено си обещах, че тази година ще е изпълнена с много повече рисуване и сътворено изпод ръцете ми. :) Пожелайте ми успех!

Даже се замислих дали да не си направя един блог в който да споделям какво съм нарисувала. Преди имах един за бижутата, но понеже не ме бива много в писането и разтягането на локуми го изтрих. Може да помисля за това. Или тук да си поддържам нов "етикет".

Планувам освен любимият ми акварел да се заема и с масло. Никога не съм опитвала да рисувам с масло, дори докато бях студентка. Тогава използвах акварел и темпера. Мама напоследък много рисува с масло и много ме зарибява като ми изпраща снимки на нещата си.

Ако още не сте видяли творбите ми може да заповядате в страничката ми във Фейсбук. Признавам си, че не съм правила нищо от много отдавна. Нещо нямах вдъхновение, но можете да надникнете в старите албуми и да разгледате наличните и неналичните неща. Липсва ми да правя бижута. Това е едно от най-любимите ми занимания. Но съм обещала на себе си съвсем скоро да се завърна. А и имам поръчка от една приятелка, на която ме е срам вече да й я бавя.

Снимките са от телефон, затова не са много хубави и ясни.

Желая ви прекрасен уикенд :)


4 коментара:

  1. Гале, радвам се на уменията ти :)
    Вече съм фен на страничката и ще чакам
    с нетърпение творенията ти :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Сърдечно ти благодаря, Дани! <3
    Във вторник влизам за няколко дни в болница, но след като ме изпишат обещавам да покажа нещо ново <3
    Слънчеви поздрави!
    Желая ти прекрасна седмица! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Гале, направо е срамота да си похабяваш таланта! Изкарвай боичките и действай смело, а аз ти пожелавам от сърце успех!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Мимка, много мило, благодаря ти много!
    Отложиха ми влизането в болница за другата седмица, че щяли да правят профилактика на апаратурата и за да не го мисля още седмица смятам това да правя. Да си рисувам. Още утре сигурно ще порисувам малко.
    Прегръдки :*
    И аз на теб ти желая много, много успех с колибката. Всичко, което правиш е повече от прекрасно! <3

    ОтговорИзтриване