Макарони на фурна със зеленчуци и кайма

Продукти: 400 г макарони, сол на вкус, 500г кайма, 300 г микс от зеленчуци (тиквички, червена и зелена чука, маслини, лук и пр. по избор всички нарязани, но не на много дребно), 100 г крема сирене с маслини, 50 г масло, 200 г ементал, 50 г пармезан, 1 топка моцарела.

Макароните се сваряват в подсолена вода и се отцеждат. Изсипват се в тавичка и се разбъркват с маслото и крема сиренето докато се смесят добре.

Каймата се запържва в малко зехтин, Добавят се зеленчуците и се задушават няколко минути.

Изсипват се при макароните и се разбъркват така, че да има навсякъде от пълнежа. Покриват се обилно със сирената и се запичат до зачервяване на сирената.

Стана много вкусно, но за съжаление не остана за снимка.

0 comments:

Публикуване на коментар