Продукти: 4 яйца, 1 ч.ч. захар, 1 к.ч. капучино на прах, 2-3 с.л. какао на прах, 1 бакпулвер, 1 к.ч. кокосов ликьор, щипка сол, 1 и 1-2 ч.ч. брашно, 150 г масло, 100 г шоколадов кувертюр (черен)
за заливката: 150 г черен кувертюр, 50 г масло, 2-3 с.л. захар
малини от компот за украса и кокосови стърготини.
Маслото и кувертюра се разтапят на водна баня. Яйцата се разбиват със захарта на крем, добавя се шоколадовата смес, и останалите продукти. Сместа се разпределя в хартиени формички за кексчета или в квадратна тавичка. Пекат се до готовност. След като поизстинат се заливат със шоколадовата глазура, отгоре се слага по една малинка от компот, която също се покрива със глазура и накрая се наръсва с кокосови стърготини.