Продукти: 2 яйца, 90 г масло, 200 г брашно, 3 ч.л. с връхче какао, ванилия, щипка сол, 1 ч.ч. захар, 1 ч.л. бакпулвер, 1 ч.ч. прясно мляко
1 консерва кондензирано мляко, 50 г ядки
Маслото се разбива със захарта, добавят се яйцата, ванилията, солта, бакпулвера, какото и брашното които сме смесили предварително и накрая прясното мляко.
Докато приготвяме карамела, оставяме тетсото малко да си почине.
Кондензираното мляко се кипва и се бърка непрекъснато докато започне да придобива цвят на карамел, добавят се натрошени ядки и е готово :)
Гофретите се правят според указанията на гофретника ви :) Печем до готовност и сервираме с карамела и домашен течен шоколад :)
Да ви е сладко!